15% skulle ønske Israel ikke eksisterte

Tirsdag er det 60 år siden Auschwitz ble frigjort. Mandag offentliggjorde en italiensk avis en meningsmåling hvor hver tredje europeer mener jødene må stanse med å spille rollen som “Holocaust-ofre”. 46 prosent av de spurte føler jødene er “annerledes”, og 71 prosent oppfordrer Israel til å trekke seg tilbake fra Vestbredden og Gaza-stripen. 9 prosent […]

Tirsdag er det 60 år siden Auschwitz ble frigjort. Mandag offentliggjorde en italiensk avis en meningsmåling hvor hver tredje europeer mener jødene må stanse med å spille rollen som “Holocaust-ofre”.
46 prosent av de spurte føler jødene er “annerledes”, og 71 prosent oppfordrer Israel til å trekke seg tilbake fra Vestbredden og Gaza-stripen.
9 prosent “liker ikke eller stoler ikke på jøder”, og 15 prosent skulle ønske Israel ikke eksisterte. 68 prosent tror Israel har en rett til å eksistere, men at regjeringen til statsminister Ariel Sharon “gjør feil valg”. Deltakerne i meningsmålingen kommer fra ni europeiske land: Italia, Frankrike, Belgia, Østerrike, Spania, Nederland, Luxemburg, Tyskland og Storbritannia. I alle land var det en klar forbindelse mellom deltakernes antisemittiske og anti-israelske holdning. (27.01)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelArafat skjuler de øverste terrorlederne
Neste artikkelLikud kan oppgi Vestbredden etter Saddams fall
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise