Holocaust-fornekter vender om

Lederen av et rumensk politisk parti, Corneliu Vadim Tudor, lover å besøke en av nazistenes dødsleire. - Jeg ber alle jøder om tilgivelse. Jeg har endret meg, sier den tidligere ultranasjonalistiske politikeren som før fornektet et Holocaust i Romania. Før andre verdenskrig bodde 760.000 jøder i Romania. Av disse ble omkring 420.000 drept. I dag bor det omkring 6.000 jøder i landet. (16.02)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Lederen av et rumensk politisk parti, Corneliu Vadim Tudor, lover å besøke en av nazistenes dødsleire.
– Jeg ber alle jøder om tilgivelse. Jeg har endret meg, sier den tidligere ultranasjonalistiske politikeren som før fornektet et Holocaust i Romania. Før andre verdenskrig bodde 760.000 jøder i Romania. Av disse ble omkring 420.000 drept. I dag bor det omkring 6.000 jøder i landet. (16.02)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelTiltales for korrupsjon
Neste artikkelTil aksjon mot ulovlige palestinske arbeidere
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise