Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Å isolere Israel er en selvmordsaksjon for Europa

Jan E. Hansen er fast kommentator i Aftenposten. Han har skrevet, redigert og vært medforfatter av 18 bøker om ulike emner. Han ble tildelt Gullpennen i 2000 og utnevnt til Ridder av Den italienske republikk i 2006. (Foto: Aftenposten)

 

 

– Å isolere Israel, som man nå ser en stadig sterkere tendens til blant vestlige ledere, er en selvmordsaksjon for Europas del, skriver Aftenpostens kommentator Jan E. Hansen.

Og han fortsetter slik: «Det eneste fullt utviklede demokrati i Midtøsten, det jødiske folk som gjennom 2000 år har gitt så verdifulle bidrag til utviklingen av europeisk kultur og selvforståelse, har krav på Europas solidaritet. Å motvirke islamistisk terror uten å støtte Israel er meningsløst.»

Hansens artikkel er ellers et forsvar for den gresk-romerske og jødisk-kristne arven i Europa. Den norske journalisten, som har hatt sin base i Roma siden 2004, forteller også at han møter besøkende ledere fra nordiske land som «ikke vet at Kristus var jøde, og at Luther var katolikk».

Relaterte artikler:


– Hvis Israel faller, faller vi alle
– Vi må ikke glemme at Israel er Vestens beste allierte i en turbulent region, skriver Spanias tidligere statsminister José María Aznar.

Fredag 18. juni 2010

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart