Sverige sponser anti-israelsk brosjyre

Ifølge Yedioth Aharonoth har Sverige sponset utgivelsen av en brosjyre kalt “Kolonialisering og Apartheid – den israelske okkupasjonen av Palestina”.

Den svenske regjeringen skal ha gitt over 500.000 til en svensk-palestinsk støtteorganisasjon for å trykke brosjyren.

Den israelske avisen skriver at dokumentet anklager Israel for et rasistisk lovverk, etnisk rensing, rasesegregering, etableringen av et apartheidregime på Vestbredden og for å bombe sivile palestinske hjem. Videre oppfordres det til boikott av Israel.

Det jødiske samfunnet i Sverige har fordømt publiseringen og har fått støtte fra den svenske utenriksministeren Carl Bildt.

Link til PDF av den svenske Anti-Israel brosjyren.

 

Forrige artikkelRussland går ut mot IAEA-rapport om Iran
Neste artikkelIsraelsk ambassadør tilbake i Egypt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no