Westerwelle: – Gå i nye forhandlinger

Under et møte med sin israelske kollega Avigdor Lieberman, sa Tysklands utenriksminister Guido Westerwelle at Israel bør ta “modige steg” mot fred.

Tysklands utenriksminister Gudio Westerwelle ønsker å se PA og Israel møtes på ny rundt forhandlingsbordet. (Foto: Michael Thurm)
Tysklands utenriksminister Gudio Westerwelle ønsker å se PA og Israel møtes på ny rundt forhandlingsbordet. (Foto: Michael Thurm)

Tysklands utenriksminister Guido Westerwelle oppfordret onsdag Israel og PA til å starte opp igjen fredsforhandlingene, for å få på plass en tostatsløsning.

Under en pressekonferanse etter et møte med sin israelske kollega Avigdor Lieberman i Berlin sa Westerfelle at det eneste “som kan garantere Israels sikkerhet på lang sikt” er fred.

Lieberman er i Tyskland for å besøke produsentene av Israels Dolphin-ubåter i Hamburg. Den tyske regjeringen har subsidiert de israelske kjøpene, for å vise hvor sterke båndene er mellom Tyskland og Israel i dag, ifølge Westerwelle.

Forrige artikkelIsraels banksektor nedgradert
Neste artikkelLieberman er misfornøyd med regjeringsutvidelse
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no