Slått ut av Eurovision

Izabo maktet ikke å komme videre til finalen i Baku, på tross av en god liveopptreden.

Foto: Skjermdump fra Youtube.com
Foto: Skjermdump fra Youtube.com
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

Det israelske bandet leverte overraskende godt i semifinalen mandag, men når låtmaterialet ikke er bedre, gikk det ikke veien.

Landene som gikk videre var Moldova, Island, Romania, Ungarn, Danmark, Russland, Irland, Albania, Hellas og Kypros. Også vårt naboland Finland måtte stikke halen mellom beina.

Israel ryker ut i semifinalene for andre året på rad, etter at Eurovision-dronningen Dana International ikke klarte å komme seg videre i fjor med sitt bidrag “Ding Dong”.

Se Israels liveopptreden her:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-uy4ggnLzKI[/youtube]

Forrige artikkelAmano: – En Iran-avtale snart på plass
Neste artikkelEgypt går til urnene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -