Møter Cameron og Harper i London

Benjamin Netanyahu har dratt til London for å delta i begravelsen til Margaret Thatcher. I tillegg skal han møte Storbritannias statsminister David Cameron og Canadas statsminister Stephen Harper.

Sara (f.v.) og Benjamin Netanyahu under et statsbesøk i USA. (Foto: Avi Ohayun, GPO)
Sara (f.v.) og Benjamin Netanyahu under et statsbesøk i USA. (Foto: Avi Ohayun, GPO)

Tirsdag kveld reiste statsminister Benjanim Netanyahu og hans kone Sara til London, for å delta i begravelsen til Margaret Thatcher. Førstnevnte var en nær venn av Thatcher og regnet henne som et av sine store politiske forbilder.

Den tidligere britiske statsministeren vil få en statlig begravelse og 4.000 politifolk vil bli plassert i gatene for å sikre at alt går rolig for seg. Bombene ved maratonløpet i Boston, som tok livet av tre amerikanere og såret over 170, har gjort at sikkerheten er blitt ytterligere forsterket.

Under besøket i Storbritannia vil Netanyahu møte landets statsminister David Cameron og Canadas statsminister Stephen Harper, som også skal delta under begravelsen, melder Times of Israel.

Forrige artikkelPentagon vil ha mer penger til Iron Dome
Neste artikkelPolitiledelsen reiste til Boston
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no