– Russland har allerede levert S-300 raketter til oss

Ifølge Syria-president Bashar Assad har Russland allerede levert luftforsvarsrakettene S-300 til regimet.

Syria-president Bashar Assad sammen med sin kone Asma. (Illustrasjon: Wikipedia)
Syria-president Bashar Assad sammen med sin kone Asma. (Illustrasjon: Wikipedia)

Vestlige nasjoners forsøk på å få Russland til å snu i sitt våpensalg til Syria har vært forgjeves, skal vi tro president Bashar Assad. Regimet hans har allerede mottatt den første leveransen av forsvarsrakettsystemet S-300, hevdet han på Hizbollahs fjernsynskanal Al-Manar. “Resten vil ankomme snart,” sa Assad.

Syrias president sa også at dersom Israel gjennomfører flere luftaksjoner mot landet, så vil landet gå til motangrep, melder Times of Israel.

S-300 er et avansert system som Vesten og Jerusalem frykter vil endre våpenbalansen i Midtøsten. De kan blant annet tilintetgjøre raketter eller fly i luften, noe som vil bety at det blir vanskeligere for Israel å gjennomføre aksjoner for å stanse våpenleveranser til Hizbollah.

Forrige artikkel– Vi utdanner ikke til til hat eller diskriminering
Neste artikkelAbbas under sterkt forhandlingspress fra USA
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no