Tysk karikatur framstiller Netanyahu som giftig

Stuttgarter Zeitung publiserte tirsdag en karikatur av statsminister Benjamin Netanyahu hvor han bærer på en giftflaske med påskriften "bosetningsbygging".
"Tar alltid med giftflasken i parken", står det i bildeteksten. (Foto: Georg Kreisler, Stuttgarter Zeitung)

Netanyahu heller giften med «bosetningsbygging» på et stykke brød, som han er i ferd med å gi til en due med en olivengrein, som representerer fred i Midtøsten. Med andre ord er budskapet klart: Israels statsminister og hans bosetningsbygging er giftig for fredsprosessen.

Den israelske ambassaden i Berlin har sendt et brev til Stuttgarter Zeitungs redaktør, der de protesterer på karikaturtegningen, melder Yedioth Aharonoth.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise