Demonstranter i Malmö oppildnet til knivstikkinger

– Slakt jøder, ropte demonstranter i Malmö søndag. Se videoopptak.

Skjermdump fra demonstrasjonen i Malmö 18. oktober 2015.
Skjermdump fra demonstrasjonen i Malmö 18. oktober 2015.

Israels ambassadør i Sverige, Isaac Bachman, har publisert videoopptak av en pro-palestinsk demonstrasjon i Malmö søndag 18. oktober. I videoopptaket ropes det og synges kamprop mot jøder.

– Det var eksplisitte rop på arabisk med oppfordring om å “slakte jødene”, “knivstikke soldater” og gjennomføre “terrorangrep etter terrorangrep”, skriver Bachman. Palestinske knivterrorister blir hyllet som “helter” og det blir oppfordret til å starte en tredje intifada.

MIFF har fått bekreftet fra uavhengige kilder som kan arabisk at videoklippet inneholder oppfordringer til vold. Men det er tydelig i opptaket at ropingen ikke fant gjenklang hos alle demonstrantene.

Yahia Abuwatfa, leder for den palestinske kulturforeningen, sier til Sydsvenskan.se at slagordene som ble ropt kom fra personer som holdt “en demonstrasjon i demonstrasjonen”.

– Vi forsøkte å stoppe dem, men det gikk ikke. De hadde en lignende demonstrasjon dagen før, sier Abuwatfa. To medlemmer av den svenske Riksdagen deltok som talere i demonstrasjonen, skriver Varlden i dag.

Jihadens tilhengere har kommet til Sverige.

Very disturbing chants in the heart of Malmö – “slaughter the Jews”======================================================During this pro-Palestinian demonstration yesterday, in Malmo, there were explicit calls in Arabic that urge to ‘slaughter the Jews’, ‘stab soldiers’, to carry out ‘terror attack after terror attack’ while referring to the knife killers as ‘heroes’ and urging to ‘start a 3rd Intifada’…!These are extremely troubling instances of a grotesque but nevertheless very real – and murderous – incitement which must be dealt with by the full force of the law!

Posted by Isaac Bachman on 19. oktober 2015

Forrige artikkelIsraelsk romfart sikter mot Mars
Neste artikkelNye angrep mot israelere tirsdag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -