Storbritannia takker for støtten fra Israel

Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt i fargene til Union Jack for å hedre ofrene etter London-terroren.

Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt som flagget Union Jack til minne om ofrene etter London-terroren. (Foto: Tony Kay/Twitter)
Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt som flagget Union Jack til minne om ofrene etter London-terroren i mars. (Foto: Tony Kay/Twitter)

Storbritannias viseambassadør til Israel, Tony Kay, la onsdag kveld ut et bilde på Twitter av rådhuset i Tel Aviv lyssatt i fargene til flagget Union Jack hvor han takket Israel for deres solidaritet med ofrene etter onsdagens terrorangrep i London. Fire personer ble drept og minst 40 skadet da en terrorist kjørte inn i en folkemengde, før han gikk løs på en politimann med kniv. Gjerningsmannen ble så skutt og drept.

Denne formen for terror har Israel opplevd mye av de siste årene. Senest i januar kjørte en terrorist en lastebil inn i en mengde soldater i Jerusalem. Også i det angrepet ble fire personer drept, mens 16 ble skadet. Da ble det israelske flagget lyst opp på Brandenburger Tor i Berlin i sympati med terrorofrene i Jerusalem.

Israels president, Reuven Rivlin, skriver på Twitter at israelerne har folket i London i sine tanker og at terror er en trussel mot oss alle. Den må vi sammen bekjempe.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise