Storbritannia takker for støtten fra Israel

Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt i fargene til Union Jack for å hedre ofrene etter London-terroren.
Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt som flagget Union Jack til minne om ofrene etter London-terroren. (Foto: Tony Kay/Twitter)
Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt som flagget Union Jack til minne om ofrene etter London-terroren i mars. (Foto: Tony Kay/Twitter)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Storbritannias viseambassadør til Israel, Tony Kay, la onsdag kveld ut et bilde på Twitter av rådhuset i Tel Aviv lyssatt i fargene til flagget Union Jack hvor han takket Israel for deres solidaritet med ofrene etter onsdagens terrorangrep i London. Fire personer ble drept og minst 40 skadet da en terrorist kjørte inn i en folkemengde, før han gikk løs på en politimann med kniv. Gjerningsmannen ble så skutt og drept.

Denne formen for terror har Israel opplevd mye av de siste årene. Senest i januar kjørte en terrorist en lastebil inn i en mengde soldater i Jerusalem. Også i det angrepet ble fire personer drept, mens 16 ble skadet. Da ble det israelske flagget lyst opp på Brandenburger Tor i Berlin i sympati med terrorofrene i Jerusalem.

Israels president, Reuven Rivlin, skriver på Twitter at israelerne har folket i London i sine tanker og at terror er en trussel mot oss alle. Den må vi sammen bekjempe.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise