Storbritannia takker for støtten fra Israel

Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt i fargene til Union Jack for å hedre ofrene etter London-terroren.

Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt som flagget Union Jack til minne om ofrene etter London-terroren. (Foto: Tony Kay/Twitter)
Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt som flagget Union Jack til minne om ofrene etter London-terroren i mars. (Foto: Tony Kay/Twitter)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Storbritannias viseambassadør til Israel, Tony Kay, la onsdag kveld ut et bilde på Twitter av rådhuset i Tel Aviv lyssatt i fargene til flagget Union Jack hvor han takket Israel for deres solidaritet med ofrene etter onsdagens terrorangrep i London. Fire personer ble drept og minst 40 skadet da en terrorist kjørte inn i en folkemengde, før han gikk løs på en politimann med kniv. Gjerningsmannen ble så skutt og drept.

Denne formen for terror har Israel opplevd mye av de siste årene. Senest i januar kjørte en terrorist en lastebil inn i en mengde soldater i Jerusalem. Også i det angrepet ble fire personer drept, mens 16 ble skadet. Da ble det israelske flagget lyst opp på Brandenburger Tor i Berlin i sympati med terrorofrene i Jerusalem.

Israels president, Reuven Rivlin, skriver på Twitter at israelerne har folket i London i sine tanker og at terror er en trussel mot oss alle. Den må vi sammen bekjempe.

Forrige artikkelBDS-grunnlegger pågrepet for skattesvindel
Neste artikkelNorge vant fotballkamp mot Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.