Netanyahu fordømmer terroren i Manchester

- Terrorisme er en global trussel og det er opp til opplyste land å bekjempe den.
Over 20 personer ble drept og nesten 60 skadet i et terrorangrep i Manchester mandag. (Foto: Twitter)
Over 20 personer ble drept og nesten 60 skadet i et terrorangrep i Manchester mandag. (Foto: Twitter)

Den israelske regjeringen har fordømt terrorangrepet i Manchester mandag kveld. Det kostet minst 22 mennesker livet. Flere av de drepte var barn. Det var like etter en konsert med den amerikanske artisten Ariana Grande at en person skal ha sprengt seg selv i luften og tatt mange mennesker med seg i døden. 59 ble skadet.

– Jeg sender våre kondolanser til familiene til de drepte og ønsker alle de sårede god bedring. Terrorisme er en global trussel og det er opp til opplyste land å bekjempe den overalt, sier statsminister Benjamin Netanyahu i en uttalelse.

Angrepet i Storbritannia har preget deler av Donald Trumps besøk i Midtøsten tirsdag. Under en pressekonferanse etter møtet med palestinernes president Mahmoud Abbas i Betlehem fordømte Trump terrorangrepet på det sterkeste.

– På vegne av USA vil jeg begynne med å sende bønner og tanker til menneskene i Manchester og Storbritannia. Så mange flotte uskyldige mennesker har blitt drept av en ond taper. Jeg vil ikke kalle slike mennesker for monster, for det ville de likt å bli kalt. Jeg kaller dem for tapere, for det er hva de er, sa Trump på pressekonferansen.

Også andre statslederen har fordømt mandagens terrorangrep.

– Våre tanker og bønner går til menneskene i Manchester som er berørt av eksplosjonen. Vi sørger over de døde og ønsker det beste for dem som er skadet, skriver talsmannen til Tyskland forbundskansler Angela Merkel.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise