Netanyahu fordømte terrorangrepet i Barcelona

Rådhuset i Tel Aviv lyste torsdag kveld opp i det spanske flaggets farger.

Rådhuset i Tel Aviv lyssatt som det spanske flagget i sympati med terrorofrene. (Foto: Twitter)
Rådhuset i Tel Aviv lyssatt som det spanske flagget i sympati med terrorofrene. (Foto: Twitter)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

– Israel fordømmer på det sterkeste terrorangrepet i Barcelona. På vegne av innbyggerne i Israel sender jeg kondolanser til de dreptes familier og ønsker om rask og god bedring til de skadde. I kveld så vi på nytt at terror slår til overalt. Den siviliserte verden må stå sammen i kampen mot terroren for å beseire den, skrev Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en erklæring på Facebook.

Netanyahu fordømte terroren i Barcelona. (Facebook)
Netanyahu fordømte terroren i Barcelona. (Facebook)

Torsdag kveld ble den brede fasaden på forsiden av rådhuset i Tel Aviv lyst opp i det spanske flaggets farger.

I likhet med mange kjente bygninger i andre land blir lysene i vinduene på rådhuset i Tel Aviv ofte brukt til å vise solidaritet med land som er blitt utsatt for terrorangrep eller for å vise støtte til andre gode formål.

For noen måneder siden ble rådhuset lyssatt i flaggene til Egypt og Storbritannia etter at landene ble utsatt for terrorangrep.

Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt som flagget Union Jack til minne om ofrene etter London-terroren. (Foto: Tony Kay/Twitter)
Rådhuset i Tel Aviv ble lyssatt som flagget Union Jack til minne om ofrene etter London-terroren i mars. (Foto: Tony Kay/Twitter)
Forrige artikkelJødehat på anti-israelsk demonstrasjon
Neste artikkelMIFF spredte Israels argumenter på Arendalsuka
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -