Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Danske topp-politikere deltar på konferanse med Hamas-agenda

Mogens Lykketoft (S). (Foto: Twitter)
Mogens Lykketoft (S). (Foto: Twitter)
Tre medlemmer av det danske Folketinget - Mogens Lykketoft (S), Pernille Skipper (EL) og Caroline Magdalene Maier (ALT) – taler lørdag 27. april på en Israel-fiendtlig konferanse i København.

Så vidt vi kjenner til var MIFF den første nettsiden i Danmark som satte fokus på saken torsdag 25. april. MIFF i Danmark mobiliserer flest mulig dansker til å protestere overfor politikernes partier, og du kan også sende din protest fra Norge.

Lørdag 27. april arrangerer palestinere i Europa en konferanse i Brøndby Hallen i København. Konferansens hovedtema er palestinernes «hellige» rett til å vende tilbake til «deres» land. Dette er kodeord for å utslette verdens eneste jødiske stat og erstatte den med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58. Alle arabiske land har presset og jaget sin jødiske befolkning ut i løpet av de 70 årene, en nedgang fra nærmere én million til noen få tusen. En tilsvarende kraftig nedgang i antallet jøder har det også vært i muslimske land, ikke minst i Iran og Tyrkia.

Hovedarrangør for konferansen er The Palestinian Return Centre (PRC), etablert i London i 1996. PRCs propaganda er basert på ideologien til Hamas og Det Muslimske Brorskapet. Organisasjonen ble dømt ulovlig i Israel i 2010, blant annet på grunn av deres tilknytning til Hamas.

MIFF Danmarks medlem Ole Groth-Andersen skriver som kommentar:

Min bestemte konklusion er, at man kun stiller op i ovennævnte forum, hvis man har onde hensigter. … dette “Palæstinensisk Forum” tjener kun et eneste formål, og det er, at fjerne den jødiske stat Israel. Her kan man så kvit og frit og uimodsagt, dæmonisere Israel og oppiske til en hadefuld stemning [også mod jøder] (…)

Jeg vil foreslå, at man skriver til sine egne partier og til ovennævnte partier, og til folk med sunde holdninger, med tilknytning til de nævnte partier, og gør opmærksom på, hvad det er partierne har gang i.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart