Danske topp-politikere deltar på konferanse med Hamas-agenda

Tre medlemmer av det danske Folketinget – Mogens Lykketoft (S), Pernille Skipper (EL) og Caroline Magdalene Maier (ALT) – taler lørdag 27. april på en Israel-fiendtlig konferanse i København.

Mogens Lykketoft (S). (Foto: Twitter)
Mogens Lykketoft (S). (Foto: Twitter)

Så vidt vi kjenner til var MIFF den første nettsiden i Danmark som satte fokus på saken torsdag 25. april. MIFF i Danmark mobiliserer flest mulig dansker til å protestere overfor politikernes partier, og du kan også sende din protest fra Norge.

Lørdag 27. april arrangerer palestinere i Europa en konferanse i Brøndby Hallen i København. Konferansens hovedtema er palestinernes «hellige» rett til å vende tilbake til «deres» land. Dette er kodeord for å utslette verdens eneste jødiske stat og erstatte den med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58. Alle arabiske land har presset og jaget sin jødiske befolkning ut i løpet av de 70 årene, en nedgang fra nærmere én million til noen få tusen. En tilsvarende kraftig nedgang i antallet jøder har det også vært i muslimske land, ikke minst i Iran og Tyrkia.

Hovedarrangør for konferansen er The Palestinian Return Centre (PRC), etablert i London i 1996. PRCs propaganda er basert på ideologien til Hamas og Det Muslimske Brorskapet. Organisasjonen ble dømt ulovlig i Israel i 2010, blant annet på grunn av deres tilknytning til Hamas.

MIFF Danmarks medlem Ole Groth-Andersen skriver som kommentar:

Min bestemte konklusion er, at man kun stiller op i ovennævnte forum, hvis man har onde hensigter. … dette “Palæstinensisk Forum” tjener kun et eneste formål, og det er, at fjerne den jødiske stat Israel. Her kan man så kvit og frit og uimodsagt, dæmonisere Israel og oppiske til en hadefuld stemning [også mod jøder] (…)

Jeg vil foreslå, at man skriver til sine egne partier og til ovennævnte partier, og til folk med sunde holdninger, med tilknytning til de nævnte partier, og gør opmærksom på, hvad det er partierne har gang i.

Forrige artikkelHamas vil finansiere terror med bitcoin
Neste artikkelHer er alle de 137 festbremsene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.