Home Europa SJOKKFILMEN: I København ble tusenvis oppmuntret i drømmen om å se israelere døde

SJOKKFILMEN: I København ble tusenvis oppmuntret i drømmen om å se israelere døde

Israelerne vil ende opp under bakken – døde. Det var budskapet på den palestinske konferansen i København lørdag 27. april.

Drømmen om døde israelere ble spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa. (Skjermdump fra konferansen i København 27. april 2019)
Drømmen om døde israelere ble spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa. (Skjermdump fra konferansen i København 27. april 2019)

Mogens Lykketoft (S), Pernille Skipper (EL) og Caroline Magdalene Maier (ALT) talte lørdag 27. april ved en konferanse i København. I forkant påpekte MIFF Danmark at arrangørene kjemper for å fjerne verdens eneste jødiske stat. Vi oppmuntret også til å sende protest til partiene som deltok. Danske topp-politikere deltar på konferanse med Hamas-agenda, skrev MIFF Norge.

På grunnlag av direktesendinger fra konferansen, har den svenske tenketanken Perspektiv På Israel satt sammen noen klipp som viser hvilket budskap som ble formidlet under konferansen.

Klippene viser at MIFF burde vært enda sterkere i vår kritikk. Det var oppvigleri til hat, framstilling av israelerne som torturister, det var konspirasjoner om den sionistiske lobbyen, det var krav om å ta tilbake hele landområdet som i dag er Israel. Det var oppmuntring til å ofre sitt eget liv i jihad for Palestina.

Deltakerne fikk høre at zionistene, det vil si jødene, ikke har noen rettigheter i landområdet Palestina. Bare hvis Palestina blir opprettet med Jerusalem som hovedstad vil freden i verden sikres, «fordi dette er den sentrale saken, hovedgrunnen til all frustrasjonen».

– Vi blir ikke mykere, samme hvor mye Amerika finansierer dere og gir dere millioner, en dag vil komme da dere ender opp under bakken, sang en artist. Slik ble drømmen om døde israelere spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa som deltok på konferansen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

0

Your Cart