SJOKKFILMEN: I København ble tusenvis oppmuntret i drømmen om å se israelere døde

Israelerne vil ende opp under bakken – døde. Det var budskapet på den palestinske konferansen i København lørdag 27. april.
Drømmen om døde israelere ble spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa. (Skjermdump fra konferansen i København 27. april 2019)
Drømmen om døde israelere ble spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa. (Skjermdump fra konferansen i København 27. april 2019)

Mogens Lykketoft (S), Pernille Skipper (EL) og Caroline Magdalene Maier (ALT) talte lørdag 27. april ved en konferanse i København. I forkant påpekte MIFF Danmark at arrangørene kjemper for å fjerne verdens eneste jødiske stat. Vi oppmuntret også til å sende protest til partiene som deltok. Danske topp-politikere deltar på konferanse med Hamas-agenda, skrev MIFF Norge.

På grunnlag av direktesendinger fra konferansen, har den svenske tenketanken Perspektiv På Israel satt sammen noen klipp som viser hvilket budskap som ble formidlet under konferansen.

Klippene viser at MIFF burde vært enda sterkere i vår kritikk. Det var oppvigleri til hat, framstilling av israelerne som torturister, det var konspirasjoner om den sionistiske lobbyen, det var krav om å ta tilbake hele landområdet som i dag er Israel. Det var oppmuntring til å ofre sitt eget liv i jihad for Palestina.

Deltakerne fikk høre at zionistene, det vil si jødene, ikke har noen rettigheter i landområdet Palestina. Bare hvis Palestina blir opprettet med Jerusalem som hovedstad vil freden i verden sikres, «fordi dette er den sentrale saken, hovedgrunnen til all frustrasjonen».

– Vi blir ikke mykere, samme hvor mye Amerika finansierer dere og gir dere millioner, en dag vil komme da dere ender opp under bakken, sang en artist. Slik ble drømmen om døde israelere spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa som deltok på konferansen.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHvor får Hamas alle rakettene fra?
Neste artikkelNorske medier sprer ukritisk blodanklager mot Israel
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise