SJOKKFILMEN: I København ble tusenvis oppmuntret i drømmen om å se israelere døde

Israelerne vil ende opp under bakken – døde. Det var budskapet på den palestinske konferansen i København lørdag 27. april.

Drømmen om døde israelere ble spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa. (Skjermdump fra konferansen i København 27. april 2019)
Drømmen om døde israelere ble spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa. (Skjermdump fra konferansen i København 27. april 2019)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Mogens Lykketoft (S), Pernille Skipper (EL) og Caroline Magdalene Maier (ALT) talte lørdag 27. april ved en konferanse i København. I forkant påpekte MIFF Danmark at arrangørene kjemper for å fjerne verdens eneste jødiske stat. Vi oppmuntret også til å sende protest til partiene som deltok. Danske topp-politikere deltar på konferanse med Hamas-agenda, skrev MIFF Norge.

På grunnlag av direktesendinger fra konferansen, har den svenske tenketanken Perspektiv På Israel satt sammen noen klipp som viser hvilket budskap som ble formidlet under konferansen.

Klippene viser at MIFF burde vært enda sterkere i vår kritikk. Det var oppvigleri til hat, framstilling av israelerne som torturister, det var konspirasjoner om den sionistiske lobbyen, det var krav om å ta tilbake hele landområdet som i dag er Israel. Det var oppmuntring til å ofre sitt eget liv i jihad for Palestina.

Deltakerne fikk høre at zionistene, det vil si jødene, ikke har noen rettigheter i landområdet Palestina. Bare hvis Palestina blir opprettet med Jerusalem som hovedstad vil freden i verden sikres, «fordi dette er den sentrale saken, hovedgrunnen til all frustrasjonen».

– Vi blir ikke mykere, samme hvor mye Amerika finansierer dere og gir dere millioner, en dag vil komme da dere ender opp under bakken, sang en artist. Slik ble drømmen om døde israelere spredt til tusenvis av palestinere fra hele Europa som deltok på konferansen.

Forrige artikkelHvor får Hamas alle rakettene fra?
Neste artikkelNorske medier sprer ukritisk blodanklager mot Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.