Nynazistisk kamprop: «Hjelp oss da, Palestina! Israel eksisterer ennå!»

Velkommen til Europa 2019.

Nynazister marsjerer i den tyske byen Dortmund 30. september 2019. (Skjermdump fra Twitter @infozentrale)

Mandag 30. september, på den jødiske nyttårsdagen, marsjerte om lag 70 nynazister gjennom den tyske byen Dortmunds gater. «Hjelp oss da, Palestina! Israel eksisterer ennå!» var et av kampropene. (På tysk rimer det slik: «Palästina hilf uns doch! Israel gibt immer noch!») «Israel ikke mer», skal også demonstrantene ha ropt.

– Det er en skandale å se nynazister på Dortmunds gater akkurat når vi feirer det jødiske nyttår. Min kones oldeforeldre var fra Dortmund og ble myrdet av nazistene. Hvor det ikke er noen anger kan det ikke være noen tilgivelse, skriver Jeremy Issacharoff, Israels ambassadør i Tyskland på Twitter.

I 2017 påpekte MIFF de slående likhetstrekk i tankegodset til norske islamister og norske nynazister. Vi viste alle disse punktene med eksempler:

  • Både norske islamister og norske nynazister tror på myten om global jødisk maktdominans.
  • Både norske islamister og norske nynazister tror på myten om jøders kontroll av mediene.
  • Både norske islamister og norske nynazister sprer anklagen om jøders politiske manipulasjon for egeninteresse, til skade for andre land.
  • Både norske islamister og norske nynazister dyrker myten om at sionistene har maksimalistiske politiske mål som de søker å oppnå uten noe medlidenhet med andre.
  • Både norske islamister og norske nynazister fremstiller andre mennesker som hjelpeløse offer for jødenes manipulasjon.
  • Både norske islamister og norske nynazister vil knekke sionistisk makt og innflytelse fullstendig.

Ønsker du at dine barn og barnebarn skal vokse opp uten å bli påvirket av nynazisters og islamisters jødehat? Bli medlem av MIFF (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.

Forrige artikkelBlant Arafats livvakter, bosettere og israelske legender
Neste artikkelCorbyn ønsket godt jødisk nyttår sammen med ung mann som ledet bønn for døde Hamas-terrorister
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.