Nynazistisk kamprop: «Hjelp oss da, Palestina! Israel eksisterer ennå!»

Nynazister marsjerer i den tyske byen Dortmund 30. september 2019. (Skjermdump fra Twitter @infozentrale)

Mandag 30. september, på den jødiske nyttårsdagen, marsjerte om lag 70 nynazister gjennom den tyske byen Dortmunds gater. «Hjelp oss da, Palestina! Israel eksisterer ennå!» var et av kampropene. (På tysk rimer det slik: «Palästina hilf uns doch! Israel gibt immer noch!») «Israel ikke mer», skal også demonstrantene ha ropt.

– Det er en skandale å se nynazister på Dortmunds gater akkurat når vi feirer det jødiske nyttår. Min kones oldeforeldre var fra Dortmund og ble myrdet av nazistene. Hvor det ikke er noen anger kan det ikke være noen tilgivelse, skriver Jeremy Issacharoff, Israels ambassadør i Tyskland på Twitter.

I 2017 påpekte MIFF de slående likhetstrekk i tankegodset til norske islamister og norske nynazister. Vi viste alle disse punktene med eksempler:

  • Både norske islamister og norske nynazister tror på myten om global jødisk maktdominans.
  • Både norske islamister og norske nynazister tror på myten om jøders kontroll av mediene.
  • Både norske islamister og norske nynazister sprer anklagen om jøders politiske manipulasjon for egeninteresse, til skade for andre land.
  • Både norske islamister og norske nynazister dyrker myten om at sionistene har maksimalistiske politiske mål som de søker å oppnå uten noe medlidenhet med andre.
  • Både norske islamister og norske nynazister fremstiller andre mennesker som hjelpeløse offer for jødenes manipulasjon.
  • Både norske islamister og norske nynazister vil knekke sionistisk makt og innflytelse fullstendig.

Ønsker du at dine barn og barnebarn skal vokse opp uten å bli påvirket av nynazisters og islamisters jødehat? Bli medlem av MIFF (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag