– Arbeiderpartiet er ikke lenger et trygt sted for jøder

Louise Ellman, medlem av det britiske parlamentet, melder seg ut av Arbeiderpartiet.

Louise Ellman. (Foto: James O’Hanlon, flickr)

Etter 55 års medlemskap og 22 års representasjon i parlamentet for det britiske Arbeiderpartiet, har Louise Ellman trukket seg.

– Under Jeremy Corbyns lederskap har antisemittisme blitt mainstream i Arbeiderpartiet. Jødiske medlemmer er blitt mobbet, trakassert og utfrosset, skriver Ellman i et avskjedsbrev på Twitter.

– Arbeiderpartiet er ikke lenger et trygt sted for jøder og Jeremy Corbyn må bære ansvar for det, skriver Ellman.

– Jeg kan ikke lenger anbefale folk å stemme Arbeiderpartiet når det medfører risiko for at Corbyn blir statsminister, konkluderer hun. Ellman varsler at hun ikke kommer til å gå inn i noe annet parti, men fortsette som politisk uavhengig.

Forrige artikkelFriedman: – USAs fredsplan vil ikke innebære krav om å fjerne bosettere
Neste artikkelJerusalem er skremt av Moskvas økende kontroll i Midtøsten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.