Møtt med jødehat da hun fortalte at faren er israelsk

De antisemittiske uttalelsene blir fordømt av politiske ledere i Frankrike.
April Benyaoum
April Benyaoum. (Foto: Privat, Instagram)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Lørdag 19. desember deltok April Benyaoum i finalen av Miss Frankrike-konkurransen. Etter at hun fortalte at faren er israelsk, ble hun utsatt for en serie antisemittiske kommentarer på Twitter, melder BBC.

– Det er trist å være vitne til en slik oppførsel i 2020, kommenterer Benayoum.

– Jeg fordømmer selvsagt uttalelsene, men de påvirker meg ikke i det hele tatt, la hun til.

De antisemittiske meldingene i sosiale medier ble møtt med fordømmelse av franske ledere, og det er satt i gang en politietterforskning.

Benyaoum kom på andreplass i konkurransen.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelSe MIFFs faktasjekk på Yama Wolasmal og NRK
Neste artikkelNasrallah: – Vi har doblet antallet presisjonsstyrte raketter
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise