Kan du forestille deg Norges statsminister gjøre det samme?

Slik viste Østerrikes kansler Sebastian Kurz sin støtte til Israel i en hardt prøvet tid.
På Kanslerbygningen i Wien ble det flagget med det israelske flagget til støtte for det israelske folket. (Foto: Twitter)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Rakettregnet over sivilbefolkningen i Israel fortsetter for fjerde dagen på rad. Siden mandag kveld har terrorister på Gazastripen avfyrt over 2000 raketter mot Israel. Ni personer er drept og over hundre skadet.

Få norske politikere har vist sin støtte og sympati med Israel. I Østerrike derimot legger ikke kansler Sebastian Kurz skjul på sin støtte til Israel og landets rett til å beskytte sivilbefolkningen mot rakettangrepene fra Gaza.

På Kanslerbygningen i Wien ble det fredag flagget med det israelske flagget til støtte for Israel. På Twitter skriver Kurz at Østerrike står ved Israels side og at de fordømmer terrorangrepene mot Israel på det sterkeste.

Kunne du sett for deg en norsk statsminister gjøre noe slikt?

Sin din mening i kommentarfeltet under.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise