Lurte tiåring avgårde som selvmordsbomber

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Yasser Arafat har brukt barn bevisst i sin terrorkrig mot Israel siden høsten 2000. Hittil har barnas rolle mest vært som menneskeskjold og steinkastere, mandag ble en tiåring tatt i bruk som selvmordsterrorist.
Med en bombe i skolesekken sendte Tazim-terrorister en ti år gammel palestinsk gutt mot en israelsk kontrollpost i Nablus-området. Israelske undersøkelser avslører at terroristene prøvde å utløse bomben med fjernkontroll da gutten stod blant de israelske soldatene. En kvinnelig israelsk offiser i grensepolitiet forhindret angrepet, skriver Ma’ariv.
Guvernøren i Nablus, Mahmoud Al-Alul, fordømmer bruken av et barn som selvmordsterrorist. De israelske styrkene frigav gutten allerede mandag, etter at det ble klart at han var ukjent med skolesekkens innhold. (16.03)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag