Planla å kapre busser

Med sivile israelske busspassasjerer som gissler ville terroristene gå i forhandlinger om utlevering av palestinske fanger. Israelske sikkerhetsstyrker har avdekket en Tanzim-terrorcelle tilknyttet Yasser Arafats Fatah-bevegelse. De seks terroristene planla å kapre to busser. Ma'ariv melder også om andre terrorangrep som de israelske sikkerhetsstyrkene har forhindret. Flere selvmordsbombere er arrestert den senere tiden. I perioder avverger Israel mellom 80 og 90 prosent av terrorangrepene. (19.03)

Med sivile israelske busspassasjerer som gissler ville terroristene gå i forhandlinger om utlevering av palestinske fanger.
Israelske sikkerhetsstyrker har avdekket en Tanzim-terrorcelle tilknyttet Yasser Arafats Fatah-bevegelse. De seks terroristene planla å kapre to busser.
Ma’ariv melder også om andre terrorangrep som de israelske sikkerhetsstyrkene har forhindret. Flere selvmordsbombere er arrestert den senere tiden. I perioder avverger Israel mellom 80 og 90 prosent av terrorangrepene. (19.03)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelBruker barneterrorister i økende grad
Neste artikkelHundre år gammel immigrant
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise