Dagen etter Abbas var i Paris, hyllet Fatah terrordrap av 37 sivile israelere

Dagen etter at Mahmoud Abbas deltok i anti-terror marsj i Paris, hyllet hans Fatah-bevegelse et terrorangrep hvor 37 sivile israelere ble drept.

På engelsk fordømmer Mahmoud Abbas
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

Søndag 11. januar deltok Fatah-leder og PA-president Mahmoud Abbas i Paris-marsjen sammen med mange internasjonale ledere og millioner av franskmenn. Marsjen var en fordømmelse av terrordrapene på 16 sivile franskmenn uken før. “Abbas fordømmer alle terroraksjoner som krever uskyldige liv, enten de er kristne, jøder, muslimer eller tilhengere av andre religioner,” skrev det offisielle palestinske nyhetsbyrået WAFA 10. januar.

På hjemmebane, og på arabisk, forkynner Fatah-bevegelsen et annet budskap. Mandag 12. januar publiserte Fatah på sin Facebook-side et bilde av en utbrent buss. På bildet er også Fatahs logo, med to kryssede rifler og et kart over “Palestina” hvor Israel er helt borte.

Den avbildede bussen ble angrepet av Dalal Mughrabi og andre palestinske terrorister 11. mars 1978. 37 sivile israelere ble drept i terrorangrepet, som er det mest dødelige i Israels historie, skriver Palestinian Media Watch.

5. januar hyllet magasinet Al-Asima, distribuert med den offisielle PA-avisen, fem terrorister som totalt drepte ti israelere i 2014. De ble satt på en liste over “Martyrene i 2014”, og det ble skrevet at de “steg opp” til himmelen. På listen kom de to terroristene som i høst drepte fire jøder og en politimann, og de tre terroristene som til sammen drepte fem personer i kjøretøyangrep. Terroristen som forsøkte å drepe rabbi Yehuda Glick kom også på listen, rapporterer Palestinian Media Watch.

25. desember 2014 knivstakk en palestinsk terrorist to israelske soldater som var på rutinepatrulje i gamlebyen i Jerusalem. Faiz Abu Shamala, en skribent med sympatier for Hamas, brukte spalteplass i Al-Asima til å hylle terroristen.

I forbindelse med sitt 50-års jubileum i begynnelsen av januar, publiserte Fatah en rekke oppdateringer på Facebook som oppmuntret til væpnet kamp mot Israel og til å søke martyrdøden for Allah i kamp mot Israel.

Forrige artikkelTusenvis i begravelse for terrorofre
Neste artikkelFørste terror-rettssak i USA mot PA har startet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -