Fatah planlegger terrorkampanje i kamp mot ambassadeflytting

Amerika og resten av verden vil bli vitne til en ny intifada hvis de ikke trekker seg fra planene, truer Fatah.

Shadi Mattour i Fatah sier den palestinske bevegelsen er i gang med planleggingen av en terrorkampanje. (Foto: Skjermdump YouTube/PMW)
Shadi Mattour i Fatah sier den palestinske bevegelsen er i gang med planleggingen av en terrorkampanje. (Foto: Skjermdump YouTube/PMW)

Den palestinske Fatah-bevegelsen, som president Mahmoud Abbas leder, har startet planleggingen av en terrorkampanje som skal iverksettes hvis USA går videre med planene om å flytte ambassaden til Jerusalem.

I et intervju med de palestinske myndighetenes offisielle TV-kanal sier Shadi Mattour, som representerer Fatahs Jerusalem-avdeling, at den palestinske bevegelsen allerede har hatt møter for å forberede terrorkampanjen mot Israel.

“Vi har hatt møter med lederne av alle avdelingene våre, i tillegg til Shabiba (Fatahs studentbevegelse), i forberedelser til en ny intifada.”, sier Fatah-representanten ifølge Palestinian Media Watch (PMW), som har oversatt intervjuet fra arabisk.

I intervjuet sier Mattour også at Fatah “ikke vil nøle med å ta til gatene og bruke alle nødvendige midler mot Israel”. Ordlyden “alle nødvendige midler” er en eufemisme ofte brukt av palestinske ledere om vold og terror.

“Hvis ambassaden blir flyttet tror vi Amerika og resten av verden vil bli vitne til at fredsprosessen kollapser og blir erstattet med ustabilitet, ikke bare i Palestina,” sier det fremtredende Fatah-medlemmet i intervjuet. Tidligere har Fatah sagt at flytting av ambassaden vil føre til en eksplosjon i verden og at “helvetes porter blir åpnet“.

Se intervjuet med Shadi Mattour her:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BGhwCLDS80k[/youtube]Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise