Fatah planlegger terrorkampanje i kamp mot ambassadeflytting

Amerika og resten av verden vil bli vitne til en ny intifada hvis de ikke trekker seg fra planene, truer Fatah.

Shadi Mattour i Fatah sier den palestinske bevegelsen er i gang med planleggingen av en terrorkampanje. (Foto: Skjermdump YouTube/PMW)
Shadi Mattour i Fatah sier den palestinske bevegelsen er i gang med planleggingen av en terrorkampanje. (Foto: Skjermdump YouTube/PMW)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Den palestinske Fatah-bevegelsen, som president Mahmoud Abbas leder, har startet planleggingen av en terrorkampanje som skal iverksettes hvis USA går videre med planene om å flytte ambassaden til Jerusalem.

I et intervju med de palestinske myndighetenes offisielle TV-kanal sier Shadi Mattour, som representerer Fatahs Jerusalem-avdeling, at den palestinske bevegelsen allerede har hatt møter for å forberede terrorkampanjen mot Israel.

“Vi har hatt møter med lederne av alle avdelingene våre, i tillegg til Shabiba (Fatahs studentbevegelse), i forberedelser til en ny intifada.”, sier Fatah-representanten ifølge Palestinian Media Watch (PMW), som har oversatt intervjuet fra arabisk.

I intervjuet sier Mattour også at Fatah “ikke vil nøle med å ta til gatene og bruke alle nødvendige midler mot Israel”. Ordlyden “alle nødvendige midler” er en eufemisme ofte brukt av palestinske ledere om vold og terror.

“Hvis ambassaden blir flyttet tror vi Amerika og resten av verden vil bli vitne til at fredsprosessen kollapser og blir erstattet med ustabilitet, ikke bare i Palestina,” sier det fremtredende Fatah-medlemmet i intervjuet. Tidligere har Fatah sagt at flytting av ambassaden vil føre til en eksplosjon i verden og at “helvetes porter blir åpnet“.

Se intervjuet med Shadi Mattour her:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BGhwCLDS80k[/youtube]

Forrige artikkelVaraordføreren i Bodø vil kopiere boikottvedtaket til Tromsø og Trondheim
Neste artikkelVil avkriminalisere bruk av cannabis
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.