Fatah omtaler angrep på gravide og drap av baby for heltemodig

Saleh Omar Saleh Barghouti, som skjøt sju israelere på et busstopp, blir hyllet av Fatah. Yasser Arafat er også med på bildemontasjen.
Saleh Omar Saleh Barghouti, som drepte en israelsk baby, hylles av Fatah. Yasser Arafat er også med på bildemontasjen.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Onsdag døde en israelsk baby som ble forløst med keisersnitt, etter at moren ble alvorlig skadet i et terrorangrep på Vestbredden. Nå går Fatah-bevegelsen, som ledes av den palestinske presidenten Mahmoud Abbas, ut og hyller terroristene bak angrepet, skriver Palestinian Media Watch.

I et innlegg på Fatahs Facebook-side blir Saleh Omar Saleh Barghouti, som utførte angrepet, omtalt som «en nasjonal helt». Også Ashraf Na’alowa, som i oktober drepte to israelske kollegaer på en arbeidsplassen sin, blir hyllet.

Begge terroristene ble onsdag skutt og drept av israelske styrker.

Fatah skriver at de ønsker terroristene «evighet og herlighet», at de ber for deres «rene sjeler» og omtaler de to drepte terroristene som «martyrer».

Hamas’ militære ving, Izz A-Din Al-Qassam Brigades, sier de stod bak begge terrorangrepene. Det hindrer ikke Fatah i å hylle terroristene. Fatah har også lagt ut bilder av begge terroristene med teksten «heroiske martyrer».

Palestinian Media Watch mener innlegget er nok et eksempel på at både Fatah-bevegelsen og de palestinske myndigheter promoterer martyrdøden.

Ashraf Na’alowa henrettet to av sine israelske arbeidskollegaer. Han blir hyllet av Fatah-bevegelsen.
Ashraf Na’alowa henrettet to av sine israelske arbeidskollegaer. Han hylles av Fatah.


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag