Fatah omtaler angrep på gravide og drap av baby for heltemodig

Hyllesten av terrorister fortsetter i det palestinske samfunnet.
Saleh Omar Saleh Barghouti, som skjøt sju israelere på et busstopp, blir hyllet av Fatah. Yasser Arafat er også med på bildemontasjen.
Saleh Omar Saleh Barghouti, som drepte en israelsk baby, hylles av Fatah. Yasser Arafat er også med på bildemontasjen.

Onsdag døde en israelsk baby som ble forløst med keisersnitt, etter at moren ble alvorlig skadet i et terrorangrep på Vestbredden. Nå går Fatah-bevegelsen, som ledes av den palestinske presidenten Mahmoud Abbas, ut og hyller terroristene bak angrepet, skriver Palestinian Media Watch.

I et innlegg på Fatahs Facebook-side blir Saleh Omar Saleh Barghouti, som utførte angrepet, omtalt som «en nasjonal helt». Også Ashraf Na’alowa, som i oktober drepte to israelske kollegaer på en arbeidsplassen sin, blir hyllet.

Begge terroristene ble onsdag skutt og drept av israelske styrker.

Fatah skriver at de ønsker terroristene «evighet og herlighet», at de ber for deres «rene sjeler» og omtaler de to drepte terroristene som «martyrer».

Hamas’ militære ving, Izz A-Din Al-Qassam Brigades, sier de stod bak begge terrorangrepene. Det hindrer ikke Fatah i å hylle terroristene. Fatah har også lagt ut bilder av begge terroristene med teksten «heroiske martyrer».

Palestinian Media Watch mener innlegget er nok et eksempel på at både Fatah-bevegelsen og de palestinske myndigheter promoterer martyrdøden.

Ashraf Na’alowa henrettet to av sine israelske arbeidskollegaer. Han blir hyllet av Fatah-bevegelsen.
Ashraf Na’alowa henrettet to av sine israelske arbeidskollegaer. Han hylles av Fatah.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise