Fatah satte hennes signatur på en fiktiv pengeseddel med terrorist

Er Lynn Jung finansminister i «Palestina»?
Lynn Jung. (Foto: lynnjung.net)

Fatah er den politiske bevegelsen som kontrollerer palestinske selvstyremyndigheter på Vestbredden, ledet av president Mahmoud Abbas.

24. mai publiserte Fatah bilder av fiktive pengesedler i seks valører på sin offisielle Facebook-side. Sammen med bildene av palestinske ledere og terrorister er signaturen til «Lynn Jung», oppført som finansminister. Hva om vi hadde en palestinsk pengeenhet, hvordan ville det sett ut? var spørsmålet som fulgte pengesedlene.

Det så for eksempel slik ut:

På denne fiktive seddelen publisert av Fatah er Dalal Mughrabi avbildet. Hun ledet et angrep på en israelsk passasjerbuss i 1978, et angrep hvor 12 israelske barn og 25 voksne ble drept.

Det er standard at Fatah hyller terroristen Mughrabi. Norge fortsetter å gi økonomisk støtte til denne terrorhyllesten ved vår generelle budsjettstøtte til palestinske selvstyremyndigheter, som bruker pengene til å kalle opp skoler etter terroristen og drive medier som stadig kringkaster hyllest.

Denne gangen kom imidlertid Mughrabi-hyllesten med en ny vri. Palestinske myndigheter har ikke, og har selvsagt aldri hatt, en finansminister som heter Lynn Jung.

Det finnes imidlertid en parkour-atlet fra Luxemburg med dette navnet. Palestinian Media Watch har påvist at Fatah har forsynt seg med signaturen fra atletens nettside.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise