BDS-leder bekrefter at LOs og Kirkens krav til Israel vil bety slutten på en jødisk stat

- Den palestinske minoriteten vil bli et palestinsk flertall i det vi i dag kaller Israel, sier BDS-lederen Omar Barghouti.
Omar Barghouti. (Skjermdump via YouTube)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Med Israel for fred (MIFF) har påpekt det i årevis: De politiske krav som LO, Mellomkirkelig Råd i Den norske kirke, KFUK-KFUM Global og andre norske aktører stiller til Israel vil bety slutten på verdens eneste jødiske stat. Nå har Den norske kirke nylig også fått en preses som ivrig støtter opp om dette. I 2018 var MIFF i front mot å advare norske skoleelever til å gi penger via Operasjon Dagsverk til organisasjoner som støtter slike ekstreme politisk krav. Hvorfor skal norske skoleelever sponse grupper som kjemper for at arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58 skal vokse fram på bekostning av verdens eneste jødiske stat?

Noen Palestina-sympatisører i Norge forsøker å skjule bevegelsens agenda ved å si at Israel bør bli boikottet på grunn av «okkupasjonen av Vestbredden», «blokaden av Gaza» eller andre påskudd. Men boikottbevegelsen har også krav om at millioner av 1948-flyktningenes etterkommere skal ha rett til retur inn i Israel. Mange av de nevnte norske støttespillerne sier det med rene ord.

Nå har Omar Barghouti, en av grunnleggerne av BDS-bevegelsen, fortalt hva konsekvensene av rett til retur vil bli. I en podkast tatt opp 21. mai sier han at «det ikke vil eksistere noen zionistisk stat» dersom det blir gjennomført rett til retur.

– Det vil bli to stater: En demokratisk for alle sine innbyggere her [Palestina] og en demokratisk for alle sine innbyggere der [Israel]. Den palestinske minoriteten vil bli et palestinsk flertall i det vi i dag kaller Israel, sa Barghouti, melder Jewish News Syndicate.

Les hvorfor etterkommerne av palestinske 1948-flyktninger ikke har rett til å vende tilbake.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise