Ble ikke enige om terrorfordømmelse

Algeria stanset torsdag en fordømmelse av torsdagens terrorangrep i Jerusalem, som eneste arabiske land i FNs sikkerhetsråd. Flere av de andre medlemslandene støttet Algerias protest, som også krevde en fordømmelse av de israelske militære aksjonene i Gaza på onsdag. I disse aksjonene ble åtte palestinere drept. Israel hevder at alle disse var bevæpnet, og at […]

Algeria stanset torsdag en fordømmelse av torsdagens terrorangrep i Jerusalem, som eneste arabiske land i FNs sikkerhetsråd. Flere av de andre medlemslandene støttet Algerias protest, som også krevde en fordømmelse av de israelske militære aksjonene i Gaza på onsdag. I disse aksjonene ble åtte palestinere drept. Israel hevder at alle disse var bevæpnet, og at de tilhørte terrororganisasjoner.
– Det er totalt skandaløst at Algeria forsøker å trekke paralleller mellom kamphandlinger mellom IDF-soldater og palestinsk milits og en selvmordsbombe i en buss som dreper ti sivile, sa Israels viseambassadør til FN, Arye Mekel. (30.01)

Forrige artikkelNå er det på tide å utvise Arafat
Neste artikkelArrestraid i Betlehem
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.