Kritiserer Kofi Annan for å være vag mot terror

Daniel Gillerman, Israels FN-ambassadør, kom fredag med sjelden sterk kritikk av generalsekretær Kofi Annan. I sin uttalelse etter torsdagens terrorangrep i Jerusalem, nevnte Kofi Annan ikke de israelske ofrene med et ord. Gillerman ser en trend i dette: – Når Israel gjør forsvarstiltak mot terroristorganisasjonene, kommer generalsekretæren med klar og detaljrik fordømmelse. (31.01)

Daniel Gillerman, Israels FN-ambassadør, kom fredag med sjelden sterk kritikk av generalsekretær Kofi Annan. I sin uttalelse etter torsdagens terrorangrep i Jerusalem, nevnte Kofi Annan ikke de israelske ofrene med et ord. Gillerman ser en trend i dette:
– Når Israel gjør forsvarstiltak mot terroristorganisasjonene, kommer generalsekretæren med klar og detaljrik fordømmelse. (31.01)

Forrige artikkelTi mennesker drept, 44 skadet
Neste artikkelInn på ny i Betlehem lørdag morgen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.