USA stanset fordømmelse

Frankrike, Spania, Russland og Kina var blant de elleve landene som torsdag stemte for en fordømmende resolusjon av Israel for Yassin-drapet i FNs sikkerhetsråd. Tre nasjoner, Storbritannia, Tyskland og Romania, avstod, og USA la ned veto. Den amerikanske administrasjonen gikk imot resolusjonen fordi den ikke inneholdt en klar fordømmelse av Hamas, som har vært "ansvarlig for mange, omfattende og ferske terrorangrep". Dersom en resolusjon blir stanset av veto i Sikkerhetsrådet, kan den bringes til behandling i generalforsamlingen på 191 nasjoner. Her er det svært sannsynlig at et flertall vil gå inn for fordømmelse av Israel. Resolusjoner fra generalforsamlingen er ikke bindende, på samme måte som resolusjoner fra Sikkerhetsrådet, skriver Ha'aretz. (26.03)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Frankrike, Spania, Russland og Kina var blant de elleve landene som torsdag stemte for en fordømmende resolusjon av Israel for Yassin-drapet i FNs sikkerhetsråd. Tre nasjoner, Storbritannia, Tyskland og Romania, avstod, og USA la ned veto.
Den amerikanske administrasjonen gikk imot resolusjonen fordi den ikke inneholdt en klar fordømmelse av Hamas, som har vært “ansvarlig for mange, omfattende og ferske terrorangrep”.
Dersom en resolusjon blir stanset av veto i Sikkerhetsrådet, kan den bringes til behandling i generalforsamlingen på 191 nasjoner. Her er det svært sannsynlig at et flertall vil gå inn for fordømmelse av Israel. Resolusjoner fra generalforsamlingen er ikke bindende, på samme måte som resolusjoner fra Sikkerhetsrådet, skriver Ha’aretz. (26.03)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelLegg ned våpnene
Neste artikkelIngen dramatisk endring i terror etter Yassin-drap
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise