Israel fikk applaus i FN og førstepremie

Det er ikke ofte Israel får applaus i FNs generalforsamling, men det fikk ni elever fra Ohel Shem videregående skole i Ramat Gan denne måneden.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Israelerne fikk også førstepremie i en videokonkurranse som den norske delegasjonen til FN hadde utlyst. Trygve Lie Video Challenge ble annonsert av kronprins Haakon Magnus.
for beste kortfilm om framtidsvisjon for år 2030.

[vimeo]http://www.vimeo.com/20953800[/vimeo]

Untitled from IMUNA on Vimeo.

På oversikten er de fleste lan

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelJapan ber om hjelp fra Israel
Neste artikkelGrad-rakett rammet Ashkelon
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise