Canada revurderer UNESCO-rolle

Som en følge av at UNESCOs generalforsamling har godkjent PAs fulle medlemskap, vurderer Canada nå sin rolle i organisasjonen, rapporterer AFP.

– Vi er i en evalueringsprossess når det gjelder vårt framtidige engasjement. Vi er ikke noe fornøyd med UNESCOs beslutning. Vi arbeider nå med å fastlegge hva vår respons skal være, sa Canadas utenriksminister John Baird til nyhetsbyrået. Det nord-amerikanske landet bidrar årlig med 56 millioner kroner til FN-organet.

Forrige artikkelPro-israelsk “sinnsyk” får støtte i Egypt
Neste artikkelGoldstone: – Israel driver ikke apartheid
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no