Barak tror Assad vil fortsette volden

Forsvarsminister Ehud Barak har ingen tro på at Bashar Assads regime i Damaksus vil stanse volden mot landets innbyggere.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

– Han har passert punktet hvor det ikke er noen vei tilbake, sier Barak i intervju med Hærens radio. Lørdag valgte Den arabiske liga å utestenge Syria inntil volden i landet opphører. Ifølge FN er over 3500 mennesker drept i politisk konflikt i Syria de siste månedene, de aller fleste av landets sikkerhetsstyrker.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelKassam-rakett mot Shaar Hanegev
Neste artikkelLegepraktikanter holder seg hjemme
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise