Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

FN fordømmer Katyusha-angrep

Ban Ki-moon
FNs generalsekretær fordømmer rakettangrepene mot israelsk territorium fra Sør-Libanon. Foto: Jolanda Flubacher, swiss-image.ch.
Ban Ki-moon oppfordrer til "maksimal tilbakeholdenhet" for alle parter.

– Generalsekretæren fordømmer avfyringen av minst to raketter inn i Israel fra Sør-Libanon natt til 29. november, heter det i en pressemelding fra Ban Ki-moon som tirsdag ble lest opp av hans talsmann.

– Generalsekretæren oppfordrer alle parter til å utvise maksimal tilbakeholdenhet, og minner dem på deres forpliktelse til fullstendig å etterfølge FNs Sikkerhetsråds resolusjon 1701 og respektere avtalen om å ende fiendtlighetene, leste Mike Toner.

Også selve rakettangrepet fordømmes som en «provoserende handling» som undergraver Libanons stabilitet, skriver Yedioth Aharonoth.

– Libanon må samarbeide
Toner oppfordret også Libanon til å fortsette sitt samarbeid med FNs UNIFIL-styrker, nå som de har satt igang en etterforskning av angrepet for å finne ut hvem som stod bak.

Fire Katyusha-raketter ble natt til mandag avfyrt mot Nord-Israel av ukjente gjerningsmenn. IDF svarte med artillerisalver mot områdene der angrepene kom fra tirsdag morgen. Det er ikke trolig at terrorgruppen Hizbollah står bak. Ingen gruppering har tatt på seg ansvaret for angrepet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart