Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel ønsker å bedre forholdet til Menneskerettighetsrådet

Israels FN-ambassadør i Geneve, Aharon Leshno-Yaar, under et møte i Menneskerettighetsrådet. (Foto: Patrick Bertschmann, UN Photo)
Israels FN-ambassadør i Geneve, Aharon Leshno-Yaar, under et møte i Menneskerettighetsrådet. (Foto: Patrick Bertschmann, UN Photo)
I fjor frøs Israel sine forbindelser med FNs menneskerettighetsråd, på grunn av deres anti-israelske agenda. Nå ønsker de å forbedre relasjonene.
Viseutenriksminister Ze'ev Elkin (Foto: Wikipedia)
Viseutenriksminister Ze'ev Elkin (Foto: Wikipedia)

Viseutenriksminister Ze’ev Elkin bekrefter at Israel arbeider for å forbedre relasjonene med FNs menneskerettighetsråd. Men skal de gjenoppta forbindelsene, må den «innebygde diskrimineringen» mot Israel opphøre, understreker han.

– Etter å ha tenkt mye over saken, gikk jeg nylig med på en diplomatisk innsats sammen med rådet og de største aktørene i det internasjonale samfunnet, for å se om vi kan komme til en forståelse som garanterer at vi vil kunne returnere til rådet, mens rettferdighet og internasjonale standarder blir brukt i forhold til Israel, sa Elkin under en global konferanse mot antisemittisme i Jerusalem tirsdag.

Israels FN-ambassadør i Geneve, Aharon Leshno-Yaar (bildet øverst), har fått i oppdrag å lede forhandlingene med Menneskerettighetsrådet, ifølge Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart