Ikke noe nytt under solen

Det er ikke noe nytt at Israel blir fremstilt som den aggressive parten i Midtøsten-konflikten.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Se dato nederst på denne karikatur-stripen! 

Israelere og andre kjeltringer
Krig er skittent, og det er ingen grunn til å benekte at Israel har mange stygge flekker på sitt militære rulleblad. Men dersom man sammenlikner med nabolandene og andre land, kommer sakene i et helt annet perspektiv.
– Sammenliknet med himmelen, menneskerettigheter og høye idealer, står Israel i et dårlig lys. Men sammenliknet med realitetene i denne verden i alminnelighet og nabolandene i særdeleshet, kommer israelerne meget godt ut på de fleste feltene, konkluderer redaktør Odd Myrland i denne kommentarartikkelen. (08.07.04)

 

VIL DU STØTTE DRIFTEN AV NETTSTEDET?
Porten til Midtøsten finansieres av MIFFs medlemmer og frivillige støttespillere.
Vil du vise at du setter pris på nettstedet?
Bruk kontonummer 7877 06 54539 eller meld deg inn i MIFF

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise