Dødstall i perspektiv

Forfatteren Jostein Gaarder mener Israel har "massakrert sin egen legitimitet" med "skruppelløs krigskunst og motbydelige våpen". Forskeren Nils A. Butenschøn mener konflikten opprettelsen av Israel har skapt "kanskje" er "det største moralske dilemmaet i vår tid". I løpet av 60 år, er drøyt 60.000 mennesker drept i kriger mellom Israel og arabiske stater og i Israel og palestinerne (drøyt 40.000 arabere og drøyt 22.000 jøder). I samme periode er 11 millioner muslimer drept i kriger og terrorangrep, de fleste som offer for andre muslimer, påpeker Gunnar Heinsohn i Wall Street Journal. Klikk her for å lese forklaring til det merkelige kartet

Forfatteren Jostein Gaarder mener Israel har «massakrert sin egen legitimitet» med «skruppelløs krigskunst og motbydelige våpen». Forskeren Nils A. Butenschøn mener konflikten opprettelsen av Israel har skapt «kanskje» er «det største moralske dilemmaet i vår tid». I løpet av 60 år, er drøyt 60.000 mennesker drept i kriger mellom Israel og arabiske stater og i Israel og palestinerne (drøyt 40.000 arabere og drøyt 22.000 jøder). I samme periode er 11 millioner muslimer drept i kriger og terrorangrep, de fleste som offer for andre muslimer, påpeker Gunnar Heinsohn i Wall Street Journal. Klikk her for å lese forklaring til det merkelige kartet

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelRakettangrep fra Gaza-stripen
Neste artikkelJumblatt besøkte Assad i Damaskus
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise