Israel bruker farlig retorikk mot Iran

Tirsdag anklaget Russlands president Dimitri Medvedev Israel for å bruke en "farlig retorikk" i Iran-saken.

Han frykter den kan føre til krig mellom partene, etter all spenningen som har oppstått på grunn av Irans atomprogram. – Truslene om militære angrep kan føre til en storkrig, sa han, og oppfordret Jerusalem til å roe ned situasjonen. Forsvarsminister Ehud Barak forsøkte mandag å roe ned spekulasjonene om at Israel skal angripe Iran, da han ble intervjuet av Israel Radio. – Krig er ingen piknikk. Vi ønsker piknikk, men ingen krig, sa han.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise