– Israel blir styrt av lover, ikke av mennesker

Statsminister Benjamin Netanyahu.
Statsminister Benjamin Netanyahu.

– I Israel er protester på gatene en del av livet, ikke et tegn på revolusjon, legger han til.

I forbindelse med den internasjonale dagen for menneskerettigheter, har statsminister Netanyahu publisert en videohilsen på YouTube.

Se hele klippet her.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O7C1Y5H8AN0[/youtube]

– Israel er stolt over sin historie som et levende, pluralistisk demokrati, et demokrati som har holdt fast på sine verdier til tross for sikkerhetsutfordringer som ingen andre land i verden står overfor, sier Netanyahu.

Statsministeren understreker at Israel har beskyttet de hellige steder og sikret religionsfrihet til sine innbyggere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– I et Midtøsten hvor kvinner blir steinet, homofile blir hengt og minoriteter blir forfulgt, er vi stolt over at Israel har en sjef for høyesterett som er kvinne og at homofile kan ha parader i gatene. Vi har over én million arabiske innbyggere som er frie. De er frie, slik som jeg håper tre hundre millioner arabere i hele Midtøsten vil være frie en gang, sier Netanyahu.

– Israel har et virkelig demokrati. Ikke bare flertallsvalg, men individuelle rettigheter, beskyttet av et uavhengig rettsvesen. Alle som virkelig ønsker å bygge ekte demokrati i Midtøsten skal vite at de alltid vil ha en partner og venn i den ene og eneste jødiske stat, den demokratiske staten Israel, avslutter Netanyahu.

Videohilsenen er tekstet på arabisk, og publisert av statsministerens kontor.

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag