– Israel er en rasistisk stat

I en pressemelding tirsdag beskyldte Det muslimske brorskap i Egypt sine israelske naboer for rasistisk politikk overfor palestinerne.
Mohamed Morsi (UN Photo)
Mohamed Morsi (UN Photo)

Ifølge Brorskapet har Israels regjering bevisst blåst opp konfliktnivået med Gaza-stripen, for å sikre seg stemmer i valgkampen. 160 raketter rammet Sør-Israel i løpet av en periode på mindre enn fire dager fra lørdag. Israel vurderer ulike tiltak for å få en stans i rakettangrepene.

Det ledende partiet i Egypt, Brorskapets «Partiet for frihet og rettferdighet», mener Israel er en «zionistokkupant» og «rasistisk stat». De ber Israel «stanse zionistkrigen som de utfører av rent valgtekniske årsaker, for å profittere på det personlig».

Israels regjering «er langt fra å gjøre mer humane beregninger om fred, sikkerhet og stabilitet», hevder Brorskapet. Dessuten «vet Allah at de er løgnere», skriver det egyptiske regjeringspartiet.

Ikke uventet har Egypts president Mohamed Morsi gitt sin støtte til PAs planer om å be FNs generalforsamling oppgradere deres status til «stat uten medlemsstatus», melder Yedioth Aharonoth.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise