– Israel er en rasistisk stat

I en pressemelding tirsdag beskyldte Det muslimske brorskap i Egypt sine israelske naboer for rasistisk politikk overfor palestinerne.

Mohamed Morsi (UN Photo)
Mohamed Morsi (UN Photo)

Ifølge Brorskapet har Israels regjering bevisst blåst opp konfliktnivået med Gaza-stripen, for å sikre seg stemmer i valgkampen. 160 raketter rammet Sør-Israel i løpet av en periode på mindre enn fire dager fra lørdag. Israel vurderer ulike tiltak for å få en stans i rakettangrepene.

Det ledende partiet i Egypt, Brorskapets “Partiet for frihet og rettferdighet”, mener Israel er en “zionistokkupant” og “rasistisk stat”. De ber Israel “stanse zionistkrigen som de utfører av rent valgtekniske årsaker, for å profittere på det personlig”.

Israels regjering “er langt fra å gjøre mer humane beregninger om fred, sikkerhet og stabilitet”, hevder Brorskapet. Dessuten “vet Allah at de er løgnere”, skriver det egyptiske regjeringspartiet.

Ikke uventet har Egypts president Mohamed Morsi gitt sin støtte til PAs planer om å be FNs generalforsamling oppgradere deres status til “stat uten medlemsstatus”, melder Yedioth Aharonoth.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise