– Israel er en rasistisk stat

Mohamed Morsi (UN Photo)
Mohamed Morsi (UN Photo)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Ifølge Brorskapet har Israels regjering bevisst blåst opp konfliktnivået med Gaza-stripen, for å sikre seg stemmer i valgkampen. 160 raketter rammet Sør-Israel i løpet av en periode på mindre enn fire dager fra lørdag. Israel vurderer ulike tiltak for å få en stans i rakettangrepene.

Det ledende partiet i Egypt, Brorskapets “Partiet for frihet og rettferdighet”, mener Israel er en “zionistokkupant” og “rasistisk stat”. De ber Israel “stanse zionistkrigen som de utfører av rent valgtekniske årsaker, for å profittere på det personlig”.

Israels regjering “er langt fra å gjøre mer humane beregninger om fred, sikkerhet og stabilitet”, hevder Brorskapet. Dessuten “vet Allah at de er løgnere”, skriver det egyptiske regjeringspartiet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ikke uventet har Egypts president Mohamed Morsi gitt sin støtte til PAs planer om å be FNs generalforsamling oppgradere deres status til “stat uten medlemsstatus”, melder Yedioth Aharonoth.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag