Cyberangrep mot Israel denne uken

Et “enormt” cyberangrep mot de ledende nettsidene i Israel er planlagt å skje denne uken. Hackegruppen Anonymous står bak.

Hackergruppen Anonymous sitt banner for aksjonen #OpIsrael (Foto: Anonymous)
Hackergruppen Anonymous sitt banner for aksjonen #OpIsrael (Foto: Anonymous)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En stor anti-israelsk hackeraksjon blir gjennomført senere denne uken, som kalles #OpIsrael. Hacktivist-gruppen Anonymous ønsker å ramme landets 100 største nettsider, særlig gjelder det sidene til banker, kredittkortselskaper og kommunikasjonsselskaper.

Aksjonen skal finne sted søndag 7. april – samme dag som Israel innleder sin årlige Minnedag for Holocaust.

– Det blir den største operasjonen som noen gang er gjennomført mot et land. Det blir stort, forklarer aksjonsleder “Mauritania Attacker”.

Sist uke lyktes Anonymous og andre hackegrupper med å komme seg inn på Mossads servere. De stjal  informasjon om 34.000 personer tilknyttet den israelske etterretningsorganisasjonen, melder Times of Israel.

 

Forrige artikkelFayyad innlagt på sykehus
Neste artikkelMobilappen som redder liv
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no