Løgnuken i gang på UiO

Denne uken arrangerer Israels fiender i Norge “Apartheid-uke”. Anklagen rettes mot den staten i det store Midtøsten som har absolutt færrest likhetstrekk med apartheid. Se hvorfor apartheid-anklagen mot Israel er en stor løgn.

Les hvorfor apartheid-anklagen er en løgn. (Foto: Daniel Roy, flickr.com)
Les hvorfor apartheid-anklagen er en løgn. (Foto: Daniel Roy, flickr.com)

I Norge blir “Israeli Apartheid Week” arrangert ved Det Samfunnsvitenskapelige Fakultet ved Universitet i Oslo (UiO). Fra tirsdag til fredag er det foredrag i regi av grupper som vil boikotte Israel. Den ene arrangøren har en logo hvor Israel er helt borte fra kartet, erstattet med islams grønne farge over hele det tidligere britiske mandatområdet.

Se presentasjonen under som avslører hvorfor apartheid-anklagen mot Israel er en løgn.

[issuu viewMode=singlePage width=420 height=297 embedBackground=%2300a2e8 titleBarEnabled=true backgroundColor=%23222222 documentId=120108091655-526dbcc638de4931ac4a5587ce326f50 name=2012-01-apartheid-loegnen-og-andre-falske-bilder username=miff tag=conrad%20myrland unit=px id=204fd73e-0ab8-b2d6-0009-f399543ca1bd v=2]

Her kan du laste ned PDFen: Apartheid-løgnen og andre falske bilder av Israel

 

Forrige artikkelMoti Paz til ni lokalforeninger
Neste artikkelJihadister truer jøder i Europa
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.