– Rasisme å holde muslimske land til lavere standard

En venstreorientert student avviste Ben-Dror Yeminis sammenligninger av Israel med naboene og innvendte at han forventer en høyere standard av Israel. Hva sier din muslimske venninne til å bli holdt til en lavere standard enn andre, svarte den israelske journalisten (bildet).
Ben-Dror Yemini. (Foto: MIFF)
Ben-Dror Yemini. (Foto: MIFF)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

I begynnelsen av desember var den israelske journalisten Ben-Dror Yemini på besøk i Norge. Han ble blant annet intervjuet av NRK Urix. Yemini hadde også et møte med ledere i Med Israel for fred (MIFF). MIFF har publisert 14 klipp fra samtalen på vår YouTube-kanal.

Ben-Dror Yeminis historie om studenten og rasismen mot muslimske land finner du i videoen “Holding Muslim countries to a lower standard is racism“. Hør spesielt fra 05.50.

I 2012 var Ben-Dror Yemini foredragsholder på MIFFs landsmøte i Sandnes. Hans foredrag om Israels opprettelse og palestinske flyktninger er sett over 3600 ganger på YouTube. Foredraget om fred og menneskerettigheter er sett over 1200 ganger.

Her følger alle opptakene med Ben-Dror Yemini fra desember 2014.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHvorfor talsmann for Israel i en mannsalder?
Neste artikkelDet politiske systemet i Israel
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise