– Rasisme å holde muslimske land til lavere standard

En venstreorientert student avviste Ben-Dror Yeminis sammenligninger av Israel med naboene og innvendte at han forventer en høyere standard av Israel. Hva sier din muslimske venninne til å bli holdt til en lavere standard enn andre, svarte den israelske journalisten (bildet).

Ben-Dror Yemini. (Foto: MIFF)
Ben-Dror Yemini. (Foto: MIFF)

I begynnelsen av desember var den israelske journalisten Ben-Dror Yemini på besøk i Norge. Han ble blant annet intervjuet av NRK Urix. Yemini hadde også et møte med ledere i Med Israel for fred (MIFF). MIFF har publisert 14 klipp fra samtalen på vår YouTube-kanal.

Ben-Dror Yeminis historie om studenten og rasismen mot muslimske land finner du i videoen “Holding Muslim countries to a lower standard is racism“. Hør spesielt fra 05.50.

I 2012 var Ben-Dror Yemini foredragsholder på MIFFs landsmøte i Sandnes. Hans foredrag om Israels opprettelse og palestinske flyktninger er sett over 3600 ganger på YouTube. Foredraget om fred og menneskerettigheter er sett over 1200 ganger.

Her følger alle opptakene med Ben-Dror Yemini fra desember 2014.

Forrige artikkelHvorfor talsmann for Israel i en mannsalder?
Neste artikkelDet politiske systemet i Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.