– Rasisme å holde muslimske land til lavere standard

En venstreorientert student avviste Ben-Dror Yeminis sammenligninger av Israel med naboene og innvendte at han forventer en høyere standard av Israel. Hva sier din muslimske venninne til å bli holdt til en lavere standard enn andre, svarte den israelske journalisten (bildet).
Ben-Dror Yemini. (Foto: MIFF)
Ben-Dror Yemini. (Foto: MIFF)

I begynnelsen av desember var den israelske journalisten Ben-Dror Yemini på besøk i Norge. Han ble blant annet intervjuet av NRK Urix. Yemini hadde også et møte med ledere i Med Israel for fred (MIFF). MIFF har publisert 14 klipp fra samtalen på vår YouTube-kanal.

Ben-Dror Yeminis historie om studenten og rasismen mot muslimske land finner du i videoen “Holding Muslim countries to a lower standard is racism“. Hør spesielt fra 05.50.

I 2012 var Ben-Dror Yemini foredragsholder på MIFFs landsmøte i Sandnes. Hans foredrag om Israels opprettelse og palestinske flyktninger er sett over 3600 ganger på YouTube. Foredraget om fred og menneskerettigheter er sett over 1200 ganger.

Her følger alle opptakene med Ben-Dror Yemini fra desember 2014.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise