– En fantastisk evne til å leve i usikkerhet

– Til tross for den grunnleggende usikkerheten i Israel, har israelerne en fantastisk evne til å gjøre det beste ut av de ressursene landet har, sier Hildegunn Hansen, informasjonsansvarlig ved den israelske ambassaden i Oslo.

Hildegunn Hansen er informasjonsansvarlig ved den israelske ambassaden i Oslo. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)
Hildegunn Hansen er informasjonsansvarlig ved den israelske ambassaden i Oslo. (Foto: Conrad Myrland, MIFF)

“Det går nok bra til slutt,” er et typisk  israelsk uttrykk. Slik avsluttet Hildegunn Hansen sitt foredrag søndag formiddag.

Se video av foredraget.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B5jyFUTtqc4[/youtube]

Forrige artikkelGlade MIFFere i Lysefjorden
Neste artikkel– Regjeringen må ta avstand fra løgnene mot Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.