– Israel ønsker ikke bare fred, Israel trenger fred

Det jødiske folk har lengtet etter fred gjennom historien. Men fred kan også styrke alt det som Israel har oppnådd, dersom landet ikke trenger å bruke så store ressurser på sikkerhet, påpeker Israels ambassadør Naim Araidi i et foredrag. Se hele foredraget her.

Israels ambassadør Naim Araidi. (Foto: Haakon Sengsvoll)
Israels ambassadør Naim Araidi. (Foto: Haakon Sengsvoll)

Se hele foredraget til Naim Araidi i MIFF Østfold 25. februar. Oversettelse av Bengt-Ove Nordgård, leder av MIFF Østfold.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B7_Vlbh_gYc[/youtube]

Videoopptak og redigering av Haakon Sengsvoll.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelIslamismens trussel mot Israel
Neste artikkelSaudi-Arabia vurderer å endre henrettelsesmetode
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise