Har Palestina-venner ekte kjærlighet?

Forfatter av boken «Ta jøden!» avkledde europeiske palestina-aktivister.

Tuvia Tenenbom hadde foredrag på MIFF Forum på Gardermoen. (Foto: Bjarte Bjellås)
Forfatter Tuvia Tenenbom holdt foredrag på MIFF Forum på Gardermoen. (Foto: Bjarte Bjellås)

Forfatter, journalist og dramatiker Tuvia Tenenbom holdt søndag et foredrag på MIFF Forum med tema: Har Palestina-venner ekte kjærlighet? Tenebom ga i 2015 ut boken «Catch the Jew!», som ble en bestselger i Israel.

Under arbeidet med boken gikk Tenenbom «undercover» som “tysk journalist” i flere måneder. Han undersøkte europeiske ikke-statlige organisasjoner (NGO-er) og menneskerettighetsorganisasjoner som jobber i Israel og de palestinske områdene.

På foredraget fortalte Tenenbom om noen av opplevelsene han hadde i møte med Palestina-aktivister på Vestbredden. Foredraget kan sees i sin helhet her:

Forrige artikkel– Til og med de som ikke tror Jesus eksisterte, mener jødene drepte ham
Neste artikkel– Frykten for å feile er ekstremt lav i Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.