Har Palestina-venner ekte kjærlighet?

Forfatter av boken «Ta jøden!» avkledde europeiske palestina-aktivister.
Tuvia Tenenbom hadde foredrag på MIFF Forum på Gardermoen. (Foto: Bjarte Bjellås)
Forfatter Tuvia Tenenbom holdt foredrag på MIFF Forum på Gardermoen. (Foto: Bjarte Bjellås)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Forfatter, journalist og dramatiker Tuvia Tenenbom holdt søndag et foredrag på MIFF Forum med tema: Har Palestina-venner ekte kjærlighet? Tenebom ga i 2015 ut boken «Catch the Jew!», som ble en bestselger i Israel.

Under arbeidet med boken gikk Tenenbom «undercover» som “tysk journalist” i flere måneder. Han undersøkte europeiske ikke-statlige organisasjoner (NGO-er) og menneskerettighetsorganisasjoner som jobber i Israel og de palestinske områdene.

På foredraget fortalte Tenenbom om noen av opplevelsene han hadde i møte med Palestina-aktivister på Vestbredden. Foredraget kan sees i sin helhet her:


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise