Løgnindustrien mot Israel i Norge

Se foredraget som Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, holdt i Tromsø 1. februar.

Conrad Myrland i MIFF Tromsø 1. februar 2018. (Skjermdump fra direktesending på Facebook)
Conrad Myrland i MIFF Tromsø 1. februar 2018. (Skjermdump fra direktesending på Facebook)

Løgnindustrien mot Israel i Norge. Hør og del foredraget til Conrad Myrland.

Posted by Med Israel for fred (MIFF) on 1. februar 2018

Forrige artikkelFransk minister: – Det er en ny brutal og voldelig antisemittisme i Frankrike
Neste artikkelFrigitte terrorister fra Gilad Shalit-utvekslingen involvert i drap på sju israelere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.