Hva betyr det å støtte Israel og hvorfor bør alle gjøre det?

Se foredrag av Conrad Myrland.
Conrad Myrland White House
Conrad Myrland, daglig leder i MIFF, utenfor Det hvite hus i Washington i mars 2019. Myrland og de andre ansatte i MIFF deltok på AIPAC-konferansen. (Foto: Bjarte Bjellås)

Conrad Myrland, daglig leder i Med Israel for fred (MIFF), holdt dette foredraget via Zoom til FpU i Trondheim 22. februar 2021.

Hovedpunkter til dere som vil lese – innholdet i foredraget er oppdatert i forhold til lenkene under, som fører til artikler fra år 2014.

Hvordan MIFF støtter Israel

1. Du bør støtte Israel fordi landet har blitt en løsning på et stort problem, som verdenssamfunnet viste igjen og igjen at det ikke kunne løse.

2. Du bør støtte Israel fordi staten har gjenopprettet det jødiske folks livshåp etter deres største tragedie. Israel har endret jødisk liv radikalt til det bedre.

3) Du bør støtte Israel fordi Israel og Norge står overfor det samme trusselbildet fra ekstrem islamisme.

4) Du bør støtte Israel fordi løgnene og hatet som skapte Holocaust fremdeles er levende. Ikke å støtte Israel vitner om skremmende forakt for jødisk liv.

5) Du bør støtte Israel fordi Israels forskning, høyteknologi og utviklingshjelp gir et enormt stort positivt bidrag til verden.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise