Barn skadet av granat

En tre år gammel gutt og hans fire år gamle søster ble lettere skadet da palestinsk granatild slo ned i bosetningen Gush Katif mandag. I en annen hendelse eksploderte en lastebil med gastransport like i nærheten av Ramallah, hvor konvoien til USAs utsending Anthony Zinni passerte på vei til møte med Yassir Arafat. Lastebilsjåføren ble drept. Enkelte kilder mener eksplosjonen hadde alle kjennetegn til et terrorforsøk.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

En tre år gammel gutt og hans fire år gamle søster ble lettere skadet da palestinsk granatild slo ned i bosetningen Gush Katif mandag. I en annen hendelse eksploderte en lastebil med gastransport like i nærheten av Ramallah, hvor konvoien til USAs utsending Anthony Zinni passerte på vei til møte med Yassir Arafat. Lastebilsjåføren ble drept. Enkelte kilder mener eksplosjonen hadde alle kjennetegn til et terrorforsøk.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHardt ut mot Arafat
Neste artikkelVekk med flyktningeleirene!
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise