Angrepet med granat

En bombekastergranat ble skutt mot bosetningen Gush Katif på Gaza-stripen natt til mandag, på tross av Arafats ordre. En israelsk militær utpost ble også angrepet. IDF gjennomførte tilbaketrekninger nord på Gaza-stripen søndag, mens de nord på Vestbredden satte inn en razzia med en rekke arrestasjoner av palestinske terrorister.

En bombekastergranat ble skutt mot bosetningen Gush Katif på Gaza-stripen natt til mandag, på tross av Arafats ordre. En israelsk militær utpost ble også angrepet. IDF gjennomførte tilbaketrekninger nord på Gaza-stripen søndag, mens de nord på Vestbredden satte inn en razzia med en rekke arrestasjoner av palestinske terrorister.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise