IDF til aksjon mot rakettskyting

Minst 14 palestinere er drept onsdag, i uavhengige kamphandlinger nord og sør på Gaza-stripen. I nærheten av Netzarim og kibbutz Nahal Oz brøt det ut intense skuddvekslinger mellom palestinsk milits og israelske soldater. IDFs mål med aksjonen var å stanse den nesten daglige skytningen av Kassam-raketter mot israelske mål. Det rapporteres om minst 12 drepte og 50 skadde palestinere i disse kampene. Sør på Gaza-stripen, i byen Rafah, ble to palestinere drept i aksjoner mot tunneller som blir brukt til våpensmugling fra Egypt inn i palestinsk område. Flere av de drepte i kamphandlingene onsdag morgen er allerede begravet. Blant de drepte var en Hamas-aktivist som er mistenkt for deltakelse i terrorangrepet mot amerikanske diplomater i oktober 2003.(11.02 ETTERMIDDAG)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Minst 14 palestinere er drept onsdag, i uavhengige kamphandlinger nord og sør på Gaza-stripen. I nærheten av Netzarim og kibbutz Nahal Oz brøt det ut intense skuddvekslinger mellom palestinsk milits og israelske soldater. IDFs mål med aksjonen var å stanse den nesten daglige skytningen av Kassam-raketter mot israelske mål. Det rapporteres om minst 12 drepte og 50 skadde palestinere i disse kampene.
Sør på Gaza-stripen, i byen Rafah, ble to palestinere drept i aksjoner mot tunneller som blir brukt til våpensmugling fra Egypt inn i palestinsk område.
Flere av de drepte i kamphandlingene onsdag morgen er allerede begravet. Blant de drepte var en Hamas-aktivist som er mistenkt for deltakelse i terrorangrepet mot amerikanske diplomater i oktober 2003.(11.02 ETTERMIDDAG)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelBilligere mat
Neste artikkelGir sterk støtte til sikkerhetsgjerdet
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise